EMME KERÄÄ JÄSENMAKSUJA JA JÄSENLOMAKKEITA TÄLLÄ HETKELLÄ.

Hongkongin Suomalaisyhdistyksen, HKSY:n, jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai yhteisö. Yhdistyksellä ei ole palkattua työvoimaa, vaan yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin. HKSY:n toiminta rahoitetaan pääasiassa jäsenmaksuin.

HKSY:N JÄSENYYS KANNATTAA, SILLÄ JÄSENENÄ SAAT:

• erinomaisen kanavan tutustua muihin Hongkongissa asuviin suomalaisiin
  • mahdollisuuden osallistua monipuoliseen vapaa-ajantoimintaan
  • HKSY:n jäsentiedotteet yhdistyksen tapahtumista ja muista suomalaisia kiinnostavista tilaisuuksista ja uutisista
  • jäsenhintaisen osallistumisen HKSY:n maksullisiin tapahtumiin
  • Tuoksuva Satama -jäsenjulkaisun
  • mahdollisuuden ilmoittaa lapsesi Suomi-kouluun (katso lisätietoa Suomi-koulu –osiosta)
  • jäsenetualennuksia liikkeissä, joita tällä hetkellä tarjoavat Manks ja  Marimekko Hong Kong
  • Suomi-Seura ry:n tiedotteet ja edut
  • HKSY:n yhteistyökumppaneiden tiedotteet

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja lähettänyt jäsentietolomakkeen rahastonhoitajalle, sinut merkitään jäsenluetteloomme ja alat saamaan jäsenpostimme.

pdfJäsentietolomake

JÄSENMAKSUT 2016